Maquinària de neteja a Sabadell

Venda i reparació de maquinària de neteja a Sabadell, Barcelona

Distribuïdors de primeres marques de maquinària de neteja a Sabadell. Consulti'ns.

maquinària per neteja industrialBenvingut a Maquinària Hermi, professionals de la venda i reparació de maquinària de neteja a Sabadell amb més de dues dècades d'experiència. Som subdelegació a tota Catalunya i distribuïdors oficials dels productes i la maquinària de neteja de les marques Nilfisk i Krüger. Altres grans firmes que ens recolzen són Multidronet i IP Cleaning. A l'última etapa hem ampliat la nostra activitat amb productes de neteja i consumibles d'altres firmes de prestigi al sector, com Caselli, TTS o Reso.

El nostre equip humà, format per una plantilla capacitada i amb un ampli bagatge professional, està preparat per oferir sempre el servei més eficaç i l'atenció més acurada que pugui esperar. El nostre objectiu és comercialitzar la maquinària de neteja més fiable del mercat, així com els productes de neteja de les marques més reconegudes del sector. Dia a dia, busquem l'excel•lència.

Amb les màximes de la qualitat i la professionalitat com a bandera del nostre treball, a Maquinària Hermi mantenim un ferm compromís amb el client, mitjançant el qual garantim la seva plena satisfacció a l'hora d'adquirir qualsevol dels nostres productes. No ho dubti, si necessita equips i maquinària de neteja a Sabadell, contacti amb nosaltres i sol•liciti pressupost sense compromís.

 

Maquinària Hermi

  C/ Bruc, 146-148 local,
Sabadell, 08203, (Barcelona)

  93 710 48 70

Cercador

maquinària neteja Sabadell